OBUKE

Obuke

VING DOO pristup obukama je inovativan i tražen, pored teorijskog znanja koje se podrazumeva, obilje praktičnih primera iz dugogodišnje prake je nešto što polaznici naših obuka jako cene.

U delu praktičnog znanja, primera, vežbi i isksutva koje nosimo smo jasno definisali našu poziciju na tržištu obuka.

Kada nas angažuju klijenti, imaju jako visoka očekivanja i mi ih ispunjvamo bez izuzetka.

Obično su to velike kompanije, koje žele da polaznici koje šalju budu adekvatno obučeni i donesu znaje, koje dalje šire na niže segmente kroz sistem sospstvenih internih obuka.

Dokaz za gore navedeno pored godine osnivanja, zadovoljnih polaznika, svakao je i rad za mnoge globalne lidere u segmentu sertifiakcije osoblja.

Na prvom mestu mislimo na obuke koje se tiču ISO standarda i poboljšanja poslovanja, gde naši stručnajci rade kao podizvođači za pomenute lidere.

Obuke se sprovode kod nas, kod klijenata, ali i „udaljene obuke” zauzimaju značajno mesto u našem radu.

0
Zadovoljnih kompanija
0
Godina iskustva
0
Trening sati
0
Razvojnih projekata

Mi smo pouzdani i odgovorni

Integritet

Pošteni smo i pouzdani, imamo mehanizme koji obezbeđuju da naši zaposleni slede vrednosti koje imamo i ne dozvolimo da integritet stvaran godinama se naruši. Iskreno i bez ublažavanja saopštavamo klijentima gde su i gde mogu biti po pitanju poboljšanja performansi. U delu koji se tiče sprovođenja raznih tipova provera, kontrola i inspekcija nalaze dajemo bez obzira na posledice koje oni mogu imati, vodeći se isključivo objektivnim dokazima prikupljenim tokom našeg rada.

Poverljivost

Poverljivi smo, imamo mehanizme koji obezbeđuju da naši zaposleni slede vrednosti koje imamo. Radimo sa najvrednijom imovinom klijenata i na lokaciji klijenata pa je postupanje sa poverljivim informacijama sa kojima dolazimo u dodir na prvom mestu. Ne tražimo nikada više informacija nego što je potrebno za izvršenje dogvorene usluge. Dobijene informacije koristimo u skladu sa zakonima, potpisanim ugovorima i našom dobrom praksom.

Rad sa klijentima

Radimo na način koji je u skladu sa našim etičkim princima, odgovorno i prefesionalno. Ispunjavamo potrebe i očekivanja naših klijenata i na našu podršku mogu računati na dugi rok. Naš rad je posvećen dodavanju vrednosti poslovanju klijenata. Naše vrednosti komuniciramo sa klijentima, ali i drugim zainteresovanim stranama po potrebi. Kao što nas biraju klijenti i mi biramo klijente. To je način da ne ulazimo u nepotrebne rizike i poslove koji mogu uticati negativno na našu reputaciju, brižljivo građenu godinama u nazad